God natt!

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag går och lägger mig. Träningen igår gick braaa :) Men mer om det i morgon, eller på söndag snarare. I morgon lär det vara fullt upp hela dagen. Först ska jag åka ut till stallet och ha Emmas knattelektioner, tre stycken. Det ska bli superkul!

Sedan på kvällen ska jag hem till Matilda, vi ska göra pizza och se film med Olivia och Emma, mys!

Söndag blir en pluggdag, behövs verkligen! Massor av prov och inlämningar nu fram till jul! Usch!

Idag hade vi kort dag i skolan, skönt. Idrotten var styrketräning, riktigt roligt faktiskt! Nu hela eftermiddagen och kvällen har jag suttit bänkad framför datorn, SVT Play har sänt live från Globen och Stockholm International Horse Show! Åh vad jag vill vara där och uppleva allt! Stämningen, alla duktiga ryttare, showerna...

Men nu måste jag sova, bussen går tidigt imorgon! God Natt :)

Storm ute :(

Usch, vädret är hemskt! Det reganr och blåser som f*n. Och dåligt väder=dåligt humör, inte kul. RIP mitt paraply, eller nej förresten, den dåliga skiten kan lika gärna brinna i helvetet! Eller i en av skolans papperskorgar, där det befinner sig nu..

Okej, ehhm nu räcker det nog med svärord och ryck av olika slag ;)

Nu har jag varit duktig och renskrivit protokollet från gårdagens US-möte!

Efter skolan fick jag skjuts med min snälla syster till stan, där jag köpte mig ett par nya vinterskor. De är superfina och riktigt varma och sköna!! Underbart :)

I morgon har vi Miljö-dag i skolan, så vi slutar redan efter lunch! På eftermiddagen har jag utvecklingssamtal, efter det hade syster och jag tänkt baka lussekatter! :D

Och på lördag ska jag först ha lektion med Emmas knattar, sedan hem till Matilda och träffa henne, Emma och Olivia <3


Vi älskar att Gekås är så överpedagogiska

Pluggdag

Jag har massa plugg till veckan, så ddet är lika bra att sätta igång redan idag...

Har varit ute i stallet en stund nu på förmiddagen, och det gick riktigt bra med planerandet inför lucia-showen, så nu måste jag sammanfatta alla idéer till nästa möte.

Försökte ladda upp en bild oxå, men blogg.se är inte på min sida idag, så ni får klara er utan.

Gårdagens ridpass

Som sagt så var det dressyrträning med Pamina som gällde igår. Största delen av passet tränade vi på att rida med tagen bakdel, man flyttar in bakdelen innanför framdelen. Vi red på två 20-metersvolter, och på den öppna delen skulle man flytta in bakdelen 10-15 cm. I skritten gick det ganska bra några gånger, men sedan när vi skulle gör det i trav tog hon den sidförande ytterskänkeln som en galoppfattning och for iväg i slängtrav, så då var det bara att börja om.

Jag kan väl inte påstå att jag är helnöjd med gårdagens träning, men med en förkylning i kroppen så är det inte så lätt att orka fokusera ett helt träningspass. Nästa vecka är det hoppning, då tar vi nya tag!

Heeeelg!

Ska bli grymt skönt med helg nu speciellt eftersom jag har varit såååååå mycket i skolan den här veckan (host,host). Men imorgon blir det tidig uppstigning för då är det stalljobb som gäller!

Även på söndag ska jag ut för stallet, vi ska träna inför Lucia-showen!
Annars lär söndag ägnas åt plugg, har matteprov, Svenskainlämning och SOinlämning nästa vecka... ;)


Diva i hagen

Thursday

Idag har jag varit i skolan! Haha, innan visste jag inte ens att man kunde vara glad för något sådant.

Om några timmar får jag skjuts till stallet och dressyrträning med Pamina, kulkul :)

Sedan blir det antagligen teater ikväll också.

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Bättre idag!

Hejhej!
Idag är det äntligen bättre! Jag håller tummarna för att få gå till skolan i morgon, haha det trodde jag aldrig att jag skulle längta till!

Men nu ska jag jobba med lite skolarbete, eller egentligen ganska mycket, det behövs!

Jag antar att det här är hämnden för att jag inte har varit ordentligt sjuk på över fem år, så jag får väl helt enkelt finna mig i det, och snart är det ju över :)

Kramar


Inte nån skola idag heller...

Jag mådde väl inte så bra som jag trodde igår, så det fick bli en till dag hemma :(

Haha det finns inte så mycket kul att skriva just nu, iomed att jag inte gör någonting, nu har jag ätit frukost framför tv:n och ett Vänner-avsnitt...


Disney

Åh, jag älskar Disney-filmerna! En nyupptäckt favorit är Björnbröder :) haha, här kommer några mysiga klipp, bara för att jag har tråkigt ;)



Åh, den bästa låten i hela filmen!


Haha, Koda: It was probably the fifth or sixth coldest days of my entire life!
Kinai: Oh, sounds good, you should definitely save it!

Och på svenska :)

Ska vi leka gissaleken?
Haha! :D

Den bästa kommentaren i hela filmen: Hur kan man kvadda en mammut? /.../ Det hade aldrig hänt om du låtit mig köra!

Sjuk :(

Hejhej :)
Har inte haft orken att blogga i helgen, lördagen gick åt till att jobba i stallet hela dagen, övningsköra HELA vägen hem *stolt* och sedan bara ta det lugnt då jag kände mig lite förkyld.

Igår vaknade jag och mådde skit, åt lite frukost, låg på soffan och kollade film, Dirty Dancing, så bra! Uppmätte febern till ca 38,5, gick upp och la mig på mitt rum när alla andra hade farsdag-middag på nedervåningen, tog en ipren för att orka gå ner på toa, haha! Sen orkade jag tom. kolla på några vänneravsnitt innan jag somnade.

Så idag blev det till att vara hemma från skolan, även om jag mår mycket bättre idag. Håller på att ladda Wild Child, så den ska jag se sen. Ska väl försöka hinna med lite skolarbete också...

Syster jobbar idag, så hon kommer hem sent, pappa jobbar till fem och mamma nåt sånt också, så jag får roa mig själv hela dagen ;)

Haha, tyck lite synd om mig nu då ;)


Hur jag syr in jeans!

Jag lovade ju för länge sedan att göra ett inlägg där jag berättade hur jag syr in jeans som är för stora i benen. 
Innan. Det syns inte så jättebra på bilden, men de sitter ganska löst.


Ta på jeansen ut och in. Nåla in dem som du vill ha dem, tänk på att de ska gå att få av och på över fötterna!


Lite närmare...


Måla med en tygkrita där du ska sy


Sy. Glöm inte att ta bort nålarna efterhand!


Kör inte för fort i början! Då går det såhär, nålen går av och man kommer till helvetet för att man svär så mycket.


Färdigt! (Ännu en dålig bild, men ni fattar poängen)

God morgon!

Idag är jag ledig!! Skönt, med tanke på att det blev lite sent igår...

Vi slutade skolan strax innan två och vid två så fick vi våra biljetter till Rugbyn och efterfesten så då gick vi direkt till sporthallen. Efter en lång väntan började intågen och därefter matcherna som vanns av Stagg/Jennys tjejer och Kaggs killar.

Sedan var vi ett par i klassen som tog oss till McDonalds eftersom vi höll på att svälta ihjäl, sedan drog Elin och jag hem för att byta om innan vi möttes upp för att ha sällskap till Palace, där efterfesten var. Under tiden hann Elin få typ 7 sms från Niklas där han undrade var vi var, de vågade inte dansa utan oss, haha gulligt!

Men sedan hade vi en kanonkul kväll. Dock så var inte musiken någon hit, och när det var en kvart kvar så gick vi ut i hallen för att säga hejdå till de andra tjejerna som skulle hem, men när vi skulle in igen och köra de sista tio minutrarna så fick vi inte för vakterna!! Så vi åkte hem och surade ;)



Haha världens sämsta bild! Det är iaf Anna, jag och Elin på Palace's toa ;)

Hejhej

Okej, jag har inte bloggat på länge, har varit så upptagen med att leva mitt liv som jag måste säga är UNDERBART just nu!

Höstlovet då: stallvärdslägret var kanonkul, alla tre ridpassen på torsdagen gick superbra.
Jag överlevde tävlingen, var dubbelnolla på Peach (tom. smalhindret hoppade hon utan att tveka) och laget vann! Detta måste vi göra om tjejer!

Just nu sitter jag och kollar på film, Wild Child, den är braaaaaa :)

I morgon är det Rugby-tajm! Så eftermiddagen kommer att tillbringas på läktaren i A-hallen för att heja fram de bästa lagen, Stagg-Jenny <3 Effterfest på Palace och ledig på fredag, kan det bli bättre? Nä.

En underbar låt får ni här också, värd att lyssna på!


Tracy Chapman - The Promise

SSnnabbbtttt

Snart drar jag till stallet för att skrämma de små barnen ;) Synd bara att det är ganska små barn, då får det ju inte bli föööör läskigt eftersom de ska sova över inatt också..

Blev några fina fynd på stan idag, kan visa någon dag, hinner inte riktigt nu...


God morgon!

Åh vad skönt det är med lov!!!! Nu känner man att man är uppvilad igen för nu börjar jag vakna tidigt på morgonen, eller tidigt och tidigt, kvart i nio var det väl i morse.

Nu har jag varit uppe en stund och gjort scones till syster och mig (när hon vaknar), väntar bara på att ugnen ska bli varm. Hoppas hon vill hänga med en runda på stan idag (när jag varit så snäll kan hon knappast säga nej, hehe).

Igår var jag hela dagen hos farmor och farfar.

Ha en bra dag!

RSS 2.0