Alltochinget



Har lite hatkärlek till denna låten. Jag menar, den är ju bra, men samtidigt lite tråkig... Hmmm, vad tycker ni?

På tal om tråkig, handledarkursen igår var preciiiiis det (fast något annat hade jag ju inte förväntat mig). Nu ska jag bara ta tummen ur och skicka iväg alla papper till Transportstyrelsen, och dessutom få körkortstillståndet, SEN KAN VI BÖRJA! Haha, har väl längtat ända sen syrran började ;)

Rubrik??

Hemkommen från skolan för lite drygt en timme sen, snart blir det till att steka köttbullar och koka pasta (som alltid, hehe) innan jag tar bussen tillstallet. Den här veckan är det dressyrträning som gäller, hästbyte också. Lite tråkigt, menmen man måste ju lära sig att rida olika hästar ;)

Måste bara tillägga att för första gången så hann jag och Elina klart med matten PÅ LEKTIONEN!! Alltså behövde jag inte ta hem boken, blocket, miniräknaren. Behöver inte känna att den ligger där, liksom anklagande, behöver inte känna mig, seg, segare, sämst. Wohoo vi är BÄST!!

Hoppas eran dag varit, och fortsätter att vara, bäst! Jag ska iaf ha en bra kväll ;)

28 september 2010

God morgon!
Oj, när jag skrev rubriken så kom jag att tänka på att det snart är oktober! Gud, vad tiden går fort, jag har aldrig tänkt på det innan. Det som nyss var sommar och lov och varmt, man kunde vara ute sent, sitta med kompisar och grilla, åka och nattbada vid midnatt... och nu blåser det fortfarande typ halv storm ute!

Aja, nu ska jag snart till skolan, sedan lutar det väl åt att vi åker till Team Sportia direkt när jag kommer hem, de har typ medlemsdag för alla som tränar på Friskis&Svettis (=alla i familjen utom jag (a) ) och sedan ska vi fira farfar. Kolakakorna blev bra igår, fast jag råkade smälta smöret först, hehe.

Ha en kanon dag!

Storm!

Nu blåser det helt otroligt mycket här i Kalmar! Och ni ser ju vad jag skrev här nedan om mig och blåst...

Menmen, jag fick kämpa mig ut i ovädret, var tvungen att gå och handla, så först gick jag till Netto, men när det visade sig att de inte hade det vi behövde så fick jag gå till Maxi istället. När jag kom hem så ställde jag mig i köket och fixade farfars födelsedagspresent. han fyller år på onsdag, men vi ska dit redan i morgon, för på onsdag har jag handledarkurs.


Åhh vad jag längtar tillbaka. Klassresa till Böda, maj 2010!

Det visste ni inte om mig...

* Jag kallar fortfarande min syster för "Ninda" ibland, vet inte varför, det är väl enklare att säga eller något.

* Jag ÄLSKAR fryst majs! Om jag blir sötsugen eller något så går jag helst till frysen och häller upp majs i en skål som jag sen äter som den är. Fast det blir lite kallt i munnen efter ett tag.

* Jag kan inte gå på A-brunnar, och om jag någon gång gör det, så måste jag dunka mig tre gånger i ryggen så att oturen försvinner...

* När jag är ensam hemma äter jag helst pasta eller couscous och varmkorv eller köttbullar, fast jag har blivit uppfostrad av en kock och egentligen tycker om att laga mat, jag är helt enkelt för lat för att orka göra något mer komplicerat...

* Jag har alltid svårt att sova om det blåser mycket ute, jag hatar när det blåser, avskyr ljudet, ja ni fattar...

Studiedag!

Jaa vad ska jag säga... Vaknade vid halv tio eller nåt, gick upp en stund senare, åt frukost framför TV:n (samt var lite busig, hehe, Anna du fattar vad jag menar...). Snackade med Anna ( annasjogren.bloggplatsen.se ) en stund.

Sedan åkte jag en snabbis in till stan, satte in pengar, gjorde syntest för att skicka in till Transportsyrelsen, ändrade mina tandläkartider. Duktigt va? Det enda jag inte har varit duktig med är skolarbetet... Borde ju egentligen ha pluggat en hel del, men har helt enkelt inte orkat sätta mig med det. Behöver också måla om naglarna, det får gå före tror jag ;)

Igår slingade vi håret, mamma, syster och jag, så nu är jag av med den fula "utväxten", coh håret är ljusare, skönt!

Tänkte att jag kanske kan knåpa ihop ett par inlägg som jag kan slänga upp när jag inte har tid/ork att blogga på riktigt ;)


Sunday

Disigt och kallt ute -> perfekt plugg, städ och datorväder! Just nu är det det sistnämnda som hålls på med (kan man säga så??).

Aja, jag är värd en slappdag efter veckan och gårdagen. I stallet hade vi kanonkul, vet inte hur många gånger jag skrattade! Att det kan vara en sådan otrolig skillnad bara man byter jobbkompisar! Plus också för att jag fick ett infall på morgonen och cyklade hela vägen ut och hem från stallet, så otroligt skönt!

Sedan blev det att snabbfixa sig annan jag och Elina åkte hem till Amanda. Klasskvällen började med att vi spelade Kubb som vanns av tjejerna. Sedan gick vi och köpte pizza vid Södercentrum. Efter att vi hade ätit sjöng vi lite Singstar, lekte lite lekar, hade tävlingar, mm. Vid elvatiden blev vi lite sega, så Elina och jag åkte hem, och det verkade som att de andra också började dra sig hemåt då.

Men tack NV10B för en helrolig kväll, det här måste vi göra om snart!


Haha, detta är den enda bilden jag har från igår, snyggingbild på Elina och mig utan blixt!

Torsdagens ridlektion

Träningen i torsdags blev lite konstig, för Marie, våran ridlärare fick åka in med Richell till ATG precis innan vår lektion, så vi fick rida för Loppan nere på gräsbanan istället.

Så fort vi kom ut blev Taz superladdad, och det var bara att vänta på att det första bocksprånget skulle komma. Trevligt nog kom det när vi befann oss cirka 1 meter från eltråden som löpte runt banan (det är hage också).  Efter ytterligare några snygga bocksprång så kändes det ganska tydligt att det inte skulle gå bättre, så då tyckte Loppan att jag skulle galoppera ett par varv, så att han blev av med all överskottsenergi. Efter det så gick det ganska bra ett tag innan vi skulle rida tillbaka.

Friday

Hejhopp!

Blir en snabblogg, känns som om det blivit en vana på sista tiden, ursäktar för det.

Idag hade vi bara halv skoldag, på eftermiddagen var det skoljogg. Eller, jogg och jogg, Elina, Elin, Emelie och jag gick de 6-7 kilometrarna det var. Sedan var jag hemma en snabb vända innan jag åkte ut till stallet för att sitta lite i sekretariatet på tävlingarna. Därifrån kom jag hem vid sjutiden, sedan dess har jag läst lite, mm.

Nu börjar Se upp för dårarna på tv, men den håller på ganska sent, och jag ska upp och jobba imorgon så det får bli en annan gång...

I morgon kväll är det klasskväll hos Amanda, så sorry, men det lär inte bli mycket bloggning då heller, hehe jag suger på det här, menne ha det bra tills vi ses o hörs!


Och så blir det ju roligare med en bild. Så här sur blev Sally sist vi var ute och gick och hon inte fick gå den vägen som hon ville...

Svar på kommentar

Haha, shit vad duktig jag känner mig när jag skriver rubriken, jag har fått en kommentar emd en fråga! :)

Paulina om Sunday:
Hej Lollo! Fin blogg du har! Vi köpte också en sån där Icurl, och när jag skulle testa att locka håret på Astrid så blev det inget! Jag försökte, men till sist sket jag i det. Så, hur få du så fina lockar?

kram;)



Svar: Jag läste bruksanvisningen som var med och gjorde som det stod i den. Man börjar med att ta en hårslinga och sätta plattången närmast hårbottnen, med de där böjda plattorna mot huvudet. Sedan vrider man tången ett halvt varv (eller lite till) så att de böjda plattorna kommer bort från huvudet. Sedan drar man långsamt tången nedåt och så får man fixa till locken lite när man e klar ;)

Hoppas det hjälpte :)

Snabblogg

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit helt okej. Nu ska jag strax käka middag (blir lasagne från igår) innan jag tar bussen till stallet för hoppträning. Funderar bara lite på vad jag ska ha på mig, känns som om det är för kallt för t-shirt, men jag har ingen riktigt bra tröja, hmmm....

Dagens sönderspelade låt är denna:

Långaste dagen

Hejhopp!
Är nyss hemkommen från skolan och måste snart sätta mig och plugga, var bara tvungen att få i mig en macka först. Det lär inte bli så mycket uppdatering ikväll, har massa plugg, och lär knappast uppdatera mer än en gång i morgon heller, har ju hoppträning och teater då. Men ha det bra tills dess!

Narnia

Åhh! Jag bara längtar till i december när Narnia: The Voyage of the Dawn Treader har premiär! Tycker att de filmerna är så himla mysiga och välgjorda. Men så länge får jag väl nöja mig med att se på trailern:

Andragradsekvationer var det ja...

Egentligen borde jag väl sitta och plugga nu, men ni vet hur det är ;)

I alla fall, efter skolan åkte jag in till stan, skulle egentligen sätta in pengar, men banken hade stängt. Så istället gick jag in på Åhléns och köpte lite braiga grejor som mascara, värmeskyddssprej mm. men vad gjorde jag INTE? Nä, jag var INTE hos optikern och bad dem INTE fylla i papprerna som ska skickas till transportsyrelsen! Åhhhh! Nu måste jag ju dit imorgon istället :@

Nåja, det var dagens i-landsproblem.

Ha en bra kväll!

God morgon!

Känns skönt att vara klar och det fortfarande är 20 minuter tills jag måste cykla.

Igår var det något stört med blogg.se så det gick inte ens att logga in. Dessutom satt jag och pluggade i fyra timmar, usch! Fast nu har jag förhoppningsvis det mesta gjort inför veckan.

När jag satt och pluggade blev jag plötsligt superpepp på att ge mig ut och springa, men vad händer då? Jo, det börjar ösregna och blåsa! Jag menar, hur ofta händer det att jag vill springa frivilligt?? Snacka om otur där... ;)

Aja, såhär ser jag ut idag (snälla ignorera töntsmilet)



Ha det bra!

Sunday

Phuu, nu har jag lagt undan skolböckerna ett tag, har pluggat hela morgonen... Matteboken får ja väl ta med till morfar sedan när vi ska dit på middag, fattade inte riktigt allt...

Menmen, måste berätta om gårdagen ju! Syster och jag följde med pappa till MediaMarkt, han skulle kolla på nånting. När vi var där fick vi reda på att kl 16.00 hade de nedsatt pris på den där platt/locktången från Babyliss som i vanliga fall kostar 500-800 kr till 99 kr! Så vi bestämde oss för att gå tillbaka när klockan närmade sig fyra.

Sedan gick vi till City Gross, först skulle vi panta flaskor/burkar, och då hittar syster och jag ett pantkvitto som någon hade glömt som var på 72 kr. Så innan vi gick tillbaka till MediaMarktföljde vi med pappa in på City Gross och köpte två filmer för 99kr, alltså fick vi betala 14 kr stk för filmerna!

När klockan närmade sig fyra gick jag in på MediaMarkt medans syster väntade utanför. Där inne fick jag vänta en stund tillsammans med en grupp andra människor. När personalen väl plockade fram plattängerna blev alla helt galna och började tränga sig fram och skrika! Haha, det var helt sjukt, en liten tant på typ 65 år som stod bakom mig armbågade sig fram som en galning. När jag kom fram så var dom slut, men personalen sa att det kom fler och att vi under tiden kunde bilda en kö. Och den här gången så gick det lugnare till, och till slut kunde jag (efter lång tids köande till kassorna oxå) gå ut till bilen.

Jag måste säga att jag blev helt chockad av att folk kan bära sig åt såhär. Att gå från helt vanliga personer till hänsynslösa grottmänniskor, på grund av en plattång!



Såhär blir det när man lockar!


Torsdagskvällen

Jag och Emma åkte ju som sagt direkt hem till mig efter teatern för att fixa oss. Som tur var hade min snälla syster lagt fram lite kläder till mig :) Jag hade på mig ett par mönstrade leggins med ett par lila strumpbyxor under, svart kjol och en mörkblå blus. Tyvärr har jag inga bilder, det hanns inte med.

Vid tio åkte vi in och mötte två av Emmas klasskompisar vid Baronen, Olivia och Natassja (haha, jag får skylla på att jag var trött när jag skrev, tack Emma för att du rättade mig!). Sedan gick vi till Larmtorget för att vänta in några till. Utanför Vallen var det ganska mycket folk, det var jättekul att träffa en massa gamla kompisar som man inte sett sedan i somras! Vi var kvar utanför en stund innan vi gick in.

I början var det inte så mycket folk och ganska tomt på dansgolvet så då stod vi mest och snackade, men sedan började det fyllas på med folk tills det var ganska fullt. Sedan vid halv ett tiden började fler och fler planka in och det blev lite väl mycket folk, dessutom var vi trötta och hade ju skola dagen efter så vi gick. Emma och jag blev supersugna på hamburgare, men både pressbyrån och McDonalds var stängt så vi åkte hem istället.

Haha, inte så kortfattat menmen, kul hade vi iaf och det är något vi gärna gör om, även om fredagen blev lite seg... ;)

Torsdagens ridpass

Egentligen tänkte jag skriva det här inlägget igår, men det blev ju som sagt inte så...

Men okej, i torsdags hade vi dressyrträning och jag red på Taz. När vi travade fram skulle vi rida med tyglarna i brygga och använda dem så lite som möjligt. Huvudövningen var att rida fyrkantiga serpentiner, alltså svänga för ytterhjälperna, och så sulle vi sakta av till skritt för att sedan göra halt och direkt fram i trav över medellinjen. På långsidan skulle vi fatta galopp och sedan bryta av till trav igen.
Jag ritade en jättefin och pedagogisk bild i Paint, men datorn krånglar, så jag kan inte lägga upp den :(

Iaf, så gick det sådär. Det var väl inte riktigt Taz's typ av övningar och han blev bara springigare och piggare av dem än lugnare, men emellanåt gick han riktigt bra och vi fick till ett par galoppfattningar som kändes kanon!

18 september 2010

God morgon! Tro det eller ej, men imorse vaknade jag redan vid halv nio och var pigg och utvilad! Hann aldrig blogga igårkväll, eller rättare sagt, jag orkade inte hehe ;) Men tänkte att jag kanske skulle skriva ett inlägg snart om torsdagskvällen. Igår blev Sally överlycklig över att komma hem igen, när vi hämtade henne rusade hon rakt fram till bilen och slängde sig in i buren, haha! Om en halvtimme landar husse och matte i Kalmar så då lär hon väl bli ännu gladare.

Zzzz

Gaahh jag är supertrött! Gick väl och la mig vid halv två inatt, och så upp imorse vid sju -.- Skoldagen har varvats med supertrötthet och hyperflum, men det var det värt, gårdagen var kanon! (kan berätta lite mer ikväll, hinner/orkar inte riktigt nu). Om tre timmar ska jag och syster hämta Sally från hundpensionatet där hon har varit sedan i söndags, men tills dess ska jag bara ta det lugnt :)

Hoppas eran dag har varit bra!


Från färjan till Tyskland i augusti

Kååååv x2

Jag målar naglarna, jaa ifall ni undrade, hehe ;) Idag har vi haft aktivitetsdag i skolan, berättar mer imon för nu ska jag strax äta innan jag tar bussen ut till stallet. I kylen hittade jag två ensamma varmkorvar (eller kan de va ensamma om de är två?), så det består dagens middag av + makaroner.

Ha en bra kväll, det ska jag!!

Bjuder på en underbar låt som min braaiga vän Emma tipsade om, btw, hon bloggar oxå: www.nattstad.se/dunderklump3n


God morgon!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska cykla iväg och möta Elina innan aktivitetsdagen. Ha en bra dag!

Kvällsinlägg

Dagen idag = fullt upp. Skolan från 8.10 till 16.10, hem någon timme, äta, plugga, iväg till skolan igen för föräldra/elevinformation.

Imorgon lär det bli minst lika hektiskt=ingen bloggning. Då har vi aktivitetsdag på Skälby med skolan, sedan bär det av till stallet för dressyrträning med Taz, efter det direkt till teatern och slutligen ska Emma och jag hem till mig en timme och fixa oss innan insparksfesten!

Sov gott!

Bloggtävling


Måste plugga...

Usch, nu är det riktigt skitväder ute! Småregnar och är disigt och grått, skönt att bara vara inne resten av eftermiddagen, men lite segt när både syster och mamma jobbar kväll och pappa är och paddlar... Menmen, jag har ju en hel del plugg att ta itu med sedan, så jag lär ju inte bli sysslolös. Men först ska jag kolla mailen, facebook och läsa nya Häst&Ryttare!


Sovmorgon!

Jag älskar sovmorgnar! varje tisdag börjar vi inte förrän tio i tio, och på måndagar börjar vi vid nio, underbart! Om 40 minuter ska jag möta upp Elina och ta sällskap med henne till skolan som slutar tio över fyra idag..


Denna låt vaknar jag till varje dag, älskar den, men den är så hemsk!

Kängor

Åh vad jag tycker att det är snyggt med kängor! Det ska definitivt införskaffas sedan när det blir lite kallare. Jag kollade runt lite och hittade flera snygga modeller.


Åhléns, 499: -

Också Åhléns, 499: - Lite "nättare" modell och jättesnygga! Men kanske lite kallt när det blir snö...

Din Sko, 799:-, finns också i brun:


Vilken tycker ni är snyggast? Jag gillar nog de bruna och de "smala" bäst!

Måndag

Mellanlandar hemma innan jag sticker in till stan och fikar med bästa tjejorna Matilda, Emma och Olivia! Skoldagen var helt okej, trots att min och Elinas plan failade :( Och matten gick heller inget vidare... Men det uppvägs av allt roligt flum vi har haft!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker övertala huvudvärken att ge sig av, den är numera stammis hos mig verkar det som, brukar dyka upp nån gång runt lunch och stanna resten av dan.

Igår jobbade jag i stallet och sedan åkte syster och jag och lämnade Sally på hundpensionatet där hon ska vara tills på fredag. Anledningen till att jag inte bloggade var att det hade hänt lite saker så då hade jag bara skrivit en massa skit.

Menmen, hoppas ni får en bra eftermiddag, det tänker iaf jag ha!

Kärlek


Lyssna och njut <3

Pratar med Anna! <3

Som sagt i rubriken så pratar med Anna på Skype :) haha, det är första gången jag använder Skype, så det går väl sådär ;)

Sitter hemma hos mormor och morfar, eller de är bortresta, så jag är hundvakt åt Sally ;)


Haha, här har hon precisa duschat sötnosen!


Clinic

Igår var det clinic ute på ridskolan. Maria Gretzer som är en känd hoppryttare kom dit med en av sina hästar. Tänkte berätta lite vad som hände.

Det började med att Maria red en av sina hästar, superfin, bara sex år. Hon visade lite hur hon brukade värma upp, lite övningar mm. Sedan satt hon av och det var dags för den första gruppen att börja rida. Det var de duktiga tjejerna i Div. 1-laget, som ju genom att vinna div. 1 gjorde att vi fick Maria till stallet ikväll.

Efter deras träning var det dags för storhästgruppen.

Mellan ridgrupperna fick de som ville ställa frågor till Maria. Clinicen drog igång vid 16.00 och var slut ungefär vid 20. Pga dåliga fotoförutsättningar i ridhuset så har jag tyvärr inte några bilder att lägga upp.

Stickade koftor från H&M

Nu när det börjar bli höst är det så mysigt att svepa in sig i stora, mysiga stickade koftor! Jag köpte en förra året som jag använde vääldigt ofta, så snart är det dags att köpa en ny. Här är några olika från favoritaffären H&M.


Bara 99:- och så himla gullig färg!

199:- , älskar lila, jag liksom dras till det när jag är inne i en affär haha!

299:- , tycker att denna färgen är så himla fin! Dessutom jättesnyggt med skärpet i midjan.

Thursday

Slänger in ett snabbt hej! Snart bär det av till stallet för hoppträning och idag får jag skjuts av min underbara mamma! Hon har inte varit med i stallet sedan i våras, men igår körde jag på de snälla ögonen och sa att det det skulle va jäääätteroooligt om du ville följa med, du har ju inte sett mej rida på jäääättelänge osv. hehe, det funkade, och dessutom får jag också skjuts ut och slipper att bussen!

Efteråt blir det en snabbdusch i stallet för att sedan åka direkt till teatern, det är första repetitionen för terminen, och jag har längtat efter det hela sommaren.

Bara för att han är bäst (och för att inlägg blir tråkiga utan bilder...)

Idol (OBS! skulle ha kommit upp i gårkväll, men datorn krånglade)

Som rubiken säger så sitter jag och kollar på Idol med syster, hur många av er gör också det?

Skolan slutade vid tio över fyra, jobbiiiiigt!! Sedan ägnades eftermiddagen åt att plugga matte, engelska, kemi och samhällskunskap.

Sitter med syters dator och upptäcker att hon har en massa bilder som jag inte har sett :O Tänkte därför slänga upp ett par här under.

En dag i somras tog syster och jag tåget till Växjö för shopping, vi hittade ett ställe med thailändsk buffé att äta på.

En kväll var vi och såg Zpanska Flugan i Krusenstiernska trädgården. Så här kul var det!


2010-09-08

Hejsan!
Har inte haft tid att sätta mig här och blogga förrän nu. Skolan slutade vid tio över fyra efter en ofokuserad svenskalektion i datasalen med facerape och en låååång diskussion efteråt.

Direkt efter skolan cyklade pappa och jag till körskolan och bokade in mig på handledarkurs om tre veckor, äntligen! Planerna var att jag skulle gå den i februari när jag fyllde år, sedan sköt vi på det till sommarlovet (då min syster blev klar med sitt körkort), men nu tog vi äntligen tag i det!

Nu sitter jag med Winnerbäck i öronen, blev tipsad om en kanonbra sida: www.grooveshark.com , där kan man lyssna på musik och göra spellistor. Som Spotify ungefär, fast utan reklamen som man får om man är för snål för Premium ;)

Menmen, nu måste jag plugga ännu mer, har engelska och matte tills i morgon :O


Bilden är från i våras, men detta hade jag på mig idag, fast en svart tee och converse.

I morgon får vi se om det hinns med någon bloggning, då är det först hoppträning som gäller och sedan åker jag direkt till teatern, men slutar skolan tidigt, så kanske hinner jag slänga in ett inlägg då ;)

God morgon!

Idag har vi sovmorgon, sköööönt! Men gissa vem som ändå vaknade kvart över sju? Men det gör inte så mycket, då hinner man ju äta en ordentlig frukost :)

Filmen igår hette A Lot Like Love, och jag tycker att den var ganska bra, men lte seg. Det är en romantisk komedi och ganska lättsmält, perfekt för en vardagskväll. Kemiplugg blev det i reklampauserna, jag tror jag fattade det mesta... ;)

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag, soligt och varmt, synd bara att vi inte slutar förrän tio över fyra...
Menmen, hoppas ni får en bra dag!


Lång måndag

Dagen startade med sovmorgon, bara en halvtimme, men det är ju alltid något ;) I morgon är det sovmorgon ända till 10 i 10, det gillar vi! Efter skolan drog jag iväg till IKEA med syster. Där hittade jag två supersöta ljuslyktor. Efteråt hann vi med en sväng på Modehuset där jag hittade ett linne och en skjorta.


Ljuslyktorna, de två längst till höger köpte jag. IKEA, 5: -/st.

Linne, H&M, 79.50: -

Men nu måste jag göra mig i ordning, vid nio börjar en film på 9:an och innan dess ska jag helst ha läst några sidor Kemi också!

Ha det bra!

Sommar 2010

Eftersom jag har varit väldigt seg med att skicka över bilder från kamera/mobil till datorn under lovet så tänkte jag köra ett inlägg med en snabbresumé av årets sommarlov!


Skolavslutning med många tårar, har haft en underbar tid med 9c! (haha, kolla bleka benen!)

Horsecamp 2010 på Tingsrydstravet, mycket roligt och mycket lärorikt!

Inledde somarlovet med tre veckor utan föräldrar (de drog till Malaysia), syster med nytt körkort+en fulltankad bil=mycket onödig bilkörning

Besök av kusinerna från Floda, minstingen blev besatt av mammas bikiniöverdel och kusinens skor

Sushi i parken...

Gosia besökte Kalmar!

Och bidrog till att jag träffade gamla vänner igen

Var på en UNDERBAR konsert med Lars Winnerbäck i Borgholm med mina älskade vänner Emma och Hanna!

Jag vet att bildkvalitén är usel, mobilkamera...

Jag lovade ju en bild på tröjan, inte den bästa bilden, menmen

Var på cirkus med syster :) Mobilkamera igen...

De byggde en ny klätterställning på Skälby som vi var tvugna att pröva :)

Lovet avslutades med en otroligt rolig resa till Wismar med teatern!

Självklart har jag oxå badat, solat, träffat kompisar och mycket mera. Men de bilderna får nog stanna på hårddisken ;)


Parad och glass i Karlskrona!

Idag har vi varit iväg med Teatern och gått med i en parad i Lyckeby. Det var jättekul! Dagens minus ska väl vara att jag inte kunde andas ordentligt i min klänning och att mina skor dödade mina fötter. Plusset var väl att jag såg riktigt smal ut i klänningen, hehe ;)

Tyvärr kommer inte bilderna idag, syrran har kamerasladden, men jag tänkte bomba med lite andra bilder som jag har lovat er!


Tant Gredelin, Tant Brun och Tant Grön i Wismar

Ett trött teatergäng efter en heldag på stan i Wismar

På kräftskiva hos borgmästaren.

Som sagt, bilderna från dagen kommer en annan gång!

Thursday

Idag slutade vi skolan vid tio i två = niiiiiice! Dock så har fått lida oss igenom skoldagen då det är askallt i våra klassrum! Så när jag kom hem hoppade jag direkt i mina mjukisbyxor, så tyvärr får ni inget outfit idag heller, men jag lovar att bli bättre med det ;)

Snart ska jag sticka ut till stallet för dressyrträning och efter det US-möte. Valet står just nu mellan att åka knölfull buss i ridkläder eller cykla? Det lutar åt cykelhållet eftersom min cykel är alldeles nyservad och helt underbar att cykla på!


Mina linser skaver och jag saknar världenssötaste, menmen, man kan ju ha det värre ;)

Långa dagen

Hellluuu! Nu har jag äntligen skrivit rent protokollet som är från US-mötet för nästan en månad sen. Kände mig ganska tvingad eftersom nästa möte är imorgon.

Idag kom jag hem sent, eftersom vi hade teaterrepetition vid fem, så jag hann bara hem och dra i mig en macka efter skolan innan jag skulle dit. Men det gick ganska bra iaf, men lite kul är det att våra två inhoppare som ahr haft en vecka på sig att läsa på manus kan sina repliker bättre än vissa som varit med ett halvår och flera uppspel ;)

Idag hade jag på mig den snyggast tröjan i garderoben, nämligen den som inhandlades på Winnerbäckkonserten i Borgholm i somras. Till den gråa jeansleggins och svarta converse. Bild får ni inte, för jag orkar inte lägga över nån.

Istället fick det bli en på Sally, sist hon duschade. I helgen är jag och syster hundvakter.

RSS 2.0