Spetsklänningar

Det känns som om den här klänningsmodellen som Bikbok hade i vintras har blivit väldigt populär hos flera stora klädkedjor.

H&M, finns i svart och naturvit, 299:-

Gina Tricot, finns i svart, 249:-

Bikbok, finns i grön och naturvit, 249:-

Vilken är eran favorit? Själv har jag gått och suktat efter den från Bikbok riktigt länge nu...


Vänner

Helluuuuuu :)
Hur är läget med er idag? Min dag har flytit på bra, dock haft en jobbig huvudvärk sen lunch, menmen man ska väl inte klaga, imorse hade vi ju sovmorgon! Alla lektionerna var i halvklass idag, vilket var ganska skönt.

För några timmar sen lagade min syrra o jag middag. Vi två borde inte få vistas i köket samtidigt, det slutar alltid med krig. Enligt min åsikt är hon alltid en besserwisser som alltid ska veta bäst ang. matlagning/bakning, o ska alltid trycka ner mina förslag om smaksättning/blandning mm. Menneeee hon är världens bästa syster ändå! <3

Sedan tog vi en promenad runt Funkabo, jag kom på att jag måste gå in mig igen i mina klackskor, har inte använt dem sen i våras ocvh måste ha dem på lördag. Då ska vi nämligen gå med i en parad med teatern i en liten håla utanför Karlskrona, och min klänning är ett par centimeter för lång. Dessutom passar de skorna bäst ;)

Menmen, nu väntar säsong fyra av Vänner! Ha det bra :)


Nu blev det mörkt

God kväll! (hehe, töntigt det lät)
Idag började dagen med sovmorgon, ioförsig bara fyrtio minuter, men det är ju alltid något, eller hur? Dagen var ganska lugn, men vår engelskalärare älskar tydligen att ge läxor! Vi fick en i torsdags till idag, och idag fick vi en till imorgon! Btw så är läxan att vi ska berätta om ett ärr vi har, interesting...

Efter skolan lämnade syrran och jag in våra cyklar på service, sedan fundade vi på Netto, hehe ;)
Nu försöker jag måla mina naglar samtidigt som jag bloggar. Grönt är det som gäller den här gången, och jag lyckades preciiiis paja en av dem -.-

Nää, men nu åskar det lite jobbigt, så jag får väl sluta. Från att ha varit en mysig skymning kom plötsligt alla molnen och gjorde allt beckmörkt. Dessutom har jag ju en läxa att göra.

Men vet ni vad det bästa är? Jo, imorgon har vi sovmorgon igen, men denna gång till tio! Jippie!

Har bytt luftslang på cykeln...

... Och är numera flera erfarenheter rikare. Jag har lärt mig bland annat:
1. Om du på något konstigt sätt anar att du får punka snart igen, olja INTE kedjan!

2. Skjut inte upp lagningen till "senare". Senare är på kvällen, då är myggen hungriga.

3. Min pappa är ett geni. "Varför är det sådan vampyrhysteri när det finns myggor?" frågade han. "Jag vet! Vi gör en film om myggor, det tjänar man säkert jättemycket pengar på!" sa jag (och nej, jag var inte ironisk, inte alls...)
Och slutligen:

4. Köp inte ett cykellås på Jula för typ femtio kronor. Och nej, detta upptäckte jag inte idag, utan igår, när jag stod i typ en kvart och försökte få upp det j*vla låset :@

Jacka, H&M


Har ni sett den här jackan från H&M? Stor och mysig och jättemysigt foder! En sån skulle man inte ha något emot att ha i vinter. 599:- kostar den, så får se om mamma tycker att jag behöver en ny vinterjacka ;)

Helg

Tiden går fort! Nu är första skolveckan avklarad och i morgon börjar den andra. Första ridektionen för terminen ägde rum i torsdags med Taz, en ny ponny som var jätterolig! Idag har jag också jobbat den första gången för terminen och även min sista söndag. Numera blir det lördagsjobb för mig, menmen det har vi ju inte allt för mycket emot!

För en stund sen åt vi grönkåls-, fetaost- och olivpaj, mums! Nu måste jag nog fixa min cykel, ska byta bakslangen, den är lagad för många gånger, hehe.


Måste bara tillägga att i onsdags blev jag ägare till dessa underbara skor! Okej, inte just dessa, men ett par likadana ;), ca. 560:- kostade dem, Stadium hade rea.

Och så närmar sig slutet...

.. Av sommarlovet. Idag är det precis en vecka kvar. Om en vecka börjar skolan, gymnasiet, läxor, prov, måsten, men också en massa nytt och spännande!

Pappsen kom hem med mitt nya schema på lunchen idag, och det är sämst! På torsdagar slutar vi halv fem, vid halv sex börjar min ridlektion. Jag får väl se hur det går, annars kanske ett byte av grupp och tid är aktuellt?

För tillfället sitter jag hemma i myskläder, har vart lite halvsjuk de senaste dagarna, så laddar inför Tysklandsresan med teatern. På torsdag bär det av med buss mot Wismar, där vi ska ha lite gatuteater på deras stadsfest, det ska bli jättekul!


Då det inte finns nån ny bild, får ni hålla till godo med denna som är från klassresan till böda i maj

Börjar om

Jahapp, då jag inte var helt nöjd med mitt förra bloggnamn så blev det till att skapa ett nytt konto. Tänkte jag skulle kopiera över dagens inlägg hit.

Gamla bloggen: nittiofyranolltva.blogg.se

//Lovisa

RSS 2.0